Vă punem la dispoziţie 1 apartament şi 6 studio-uri Deluxe. Recent inaugurate în 2021. Plajă intimă.

Studio Deluxe

Agrielia SeaFront Studios oferă un apartament cu vedere la gradina de maslini si 6 unităţi de cazare, 3 cu vedere panoramică la apa turcoaz a Mării Egee şi 3 cu vedere la colinele împădurite cu pini şi măslini, jacuzzi-uri, piscină cu sezlonguri şi loc de luat masa, pool bar, grădină cu gazon, măslini şi flori şi un loc de joacă pentru cei mici. Locaţia este menită să vă ofere răsfăţul căutat: relaxare, linişte, un somn adânc sau cafeaua de dimineaţă servită pe terasa cu vedere la răsărit.

Cafenelele şi tavernele din Katigiorgis, renumite pentru meniul lor diversificat cu băuturi locale, peşte proaspăt, fructe de mare, dar şi carne şi specialităţi Grecesti şi internaţionale, se află la 300 m de locaţie, direct pe plaja cu nisip fin şi intrare lină în mare

Apartament

image

Spatios și în culori ambientale, petrece vacanţa la mare într-un apartament compus din 2 camere mobilate în stil minimalist, cu pat matrimonial şi dresing spaţios.

Vezi detalii

Studio 1

image

Un studio spaţios și luminos, în care puteţi privi răsăritul soarelui chiar din pat, decorat în stil modern, creează o atmosferă relaxantă şi confortabilă oaspeţilor noştri.

Vezi detalii

Studio 3

image

Decorat în nuanţe calde de bej, având vedere atât la mare cât şi la pădure, acest studio este perfect pentru cuplurile boeme.

Vezi detalii

Studio 4

image

Primitor şi totodată sofisticat, decorat în nuanţe de auriu, Studioul 4 este perfect pentru cei care doresc să se simtă răsfăţaţi.

Vezi detalii

Studio 5

image

Liniştitor și spațios, decorat cu piese de mobilier din ratan, acest studio este perfect pentru familiile cu copii.

Vezi detalii

Studio 6

image

Un studio elegant și răcoros, amplasat la demisol, decorat în stil futurist cu piese de mobilier metalic, se pretează perfect pentru adolescenţii care îşi petrec vacanţele cu părinţii, sau ca o cameră auxiliară pentru familiile numeroase, înşoţite de bunici, mătuşi sau bone, cu nimic mai prejos în privinţa confortului sau a dotărilor.

Vezi detalii

Facilităţi complete


Personalul nostru dedicat și bine informat este întotdeauna disponibil pentru a satisface oricare dintre solicitările Dvs.

În suprafaţă de 30 mp, terasa oferă o privelişte care-ţi taie respiraţia, fiind un spaţiu generos şi primitor pentru diferite activităţi recreative.

Până la 6 locuri de parcare privată, cu supraveghere video în curtea interioară şi 2 locuri de parcare în exteriorul proprietăţii. Nu solicităm de la clienţii nostri taxe suplimentare pentru parcare.

Vă punem la dispoziție o piscină exterioară de 9 x 4 m cu o adâncime de 1.4 m, unde puteti să vă relaxați, fiind potrivită atât pentru copii cât şi petru adulţi.
PROGRAM FUNCTIONARE PISCINA în perioada 1 IUNIE- 30 SEPTEMBRIE:10.30 – 13.30; 16.00 - 22.30.
Accesul la piscină, precum şi paturile de stat la soare / baldachinul, prosoapele sunt gratuite pentru toti oaspeţii cazati la Agrielia Seafront Studios. Pentru confortul şi siguranţa acestora, nu permitem accesul la piscină a persoanelor din exterior. Toate produsele servite în zona piscinei se vor livra în pahare de unică folosinţă pentru siguranţa Dvs. Piscina este curăţată zilnic şi testată pentru nivelul de clor şi PH al apei.

La cererea expresa a turistilor si contra cost, micul dejun se serveşte dimineaţa, în intervalul 8:00 – 10:00. Desigur, suntem flexibili, în anumite condiţii putem servi micul dejun – mai devreme sau mai târziu, în funcţie de programul turiştilor. Ne străduim să avem o masă colorată şi gustoasă, pregătită cu atenţie, servită fie direct pe terasa studioului Dvs, fie la piscină.

Oferim un loc de joacă exterior, adresat copiii cu vârsta până la 8 ani. Locul de joaca din dotare are urmatoarea componenţă: căsuţă de joacă pentru maxim 2 copii, 2 leagăne, tobogan cu căsuţă suspendată şi prismă de căţărare. Locul de joacă se poate folosi în intervalul 8.30-21.00.

Check in - 15:00 until 23:00
Check out - Until 10:30
La cerere, organizăm transferul de la / la Aeroportul Skiatos.

Disponibil gratuit

Avem o ofertă locală bogată de excursii cu barca pe partea continentală a peninsulei sau pe apropiatele insule Skiatos şi Skopelos, excursii la Meteora, Makrinitza, sau chiar la pescuit. Suntem aici pentru a vă consilia în petrecerea timpului liber.

Va rugăm să urmăriţi şi să daţi paginii noastre de Facebook pentru a vizualiza promoţiile disponibile şi codurile de reduceri.

Rezerva acum!