Vă punem la dispoziţie 1 apartament şi 6 studio-uri Deluxe. Recent inaugurate în 2021. Plajă intimă.

Cu ce suntem diferiţi?

Construită în concordanţă cu arhitectura locală, Agrielia se află la doar 200 m de mers pe jos de plaja cu nisip fin din satul pescaresc Katigiorgis, unul dintre satele renumite din zona de litoral din sudul peninsulei Pelion, oferind unități de cazare cu vedere panoramică la apa turcoaz a Marii Egee şi la insula Skiatos sau la dealurile împădurite cu pini şi măslini.

Pelionul - este o peninsulă grecească, situată în centrul Greciei, în apropierea oraşului Volos, fiind combinaţia perfectă dintre pădure şi mare – o destinaţie ideală pentru un sejur liniştit în Grecia, alături de familie.

Pelionul nu este o zonă comercială, faimoasă în rândul turiştilor, dar totodata, nici nu are nevoie de reclamă. Prin locaţia sa – la jumătatea distanţei dintre Salonic şi Atena – are oricum parte de turişti în căutare de sejururi liniştite. Pelionul nu te îmbie cu numeroase plaje cu nisip auriu, nu-şi expune pe faleză mâncărurile tradiţionale, în taverne amplasate una lângă cealalta, şi refuză să accepte hotelurile mari si resorturile. De toate aceste atracţii, puteti însă avea parte pe apropiata insulă Skiatos, aflată la doar 5 minute de mers cu barca, pe care puteţi ajunge cu taxiul pe apă, care circulă între Katigiorgis şi Skiatos.

Pelionul ascunde însă locaţii idilice, unde viaţa curge molcomă şi neschimbată de sute de ani....

Un astfel de loc este si Katigiorgis.

Facilităţi complete


Personalul nostru dedicat și bine informat este întotdeauna disponibil pentru a satisface oricare dintre solicitările Dvs.

În suprafaţă de 30 mp, terasa oferă o privelişte care-ţi taie respiraţia, fiind un spaţiu generos şi primitor pentru diferite activităţi recreative.

Până la 6 locuri de parcare privată, cu supraveghere video în curtea interioară şi 2 locuri de parcare în exteriorul proprietăţii. Nu solicităm de la clienţii nostri taxe suplimentare pentru parcare.

Vă punem la dispoziție o piscină exterioară de 9 x 4 m cu o adâncime de 1.4 m, unde puteti să vă relaxați, fiind potrivită atât pentru copii cât şi petru adulţi.
PROGRAM FUNCTIONARE PISCINA în perioada 1 IUNIE- 30 SEPTEMBRIE:10.30 – 13.30; 16.00 - 22.30.
Accesul la piscină, precum şi paturile de stat la soare / baldachinul, prosoapele sunt gratuite pentru toti oaspeţii cazati la Agrielia Seafront Studios. Pentru confortul şi siguranţa acestora, nu permitem accesul la piscină a persoanelor din exterior. Toate produsele servite în zona piscinei se vor livra în pahare de unică folosinţă pentru siguranţa Dvs. Piscina este curăţată zilnic şi testată pentru nivelul de clor şi PH al apei.

Se serveşte dimineaţa, în intervalul 8:00 – 10:00. Desigur, suntem flexibili, în anumite condiţii putem servi micul dejun – mai devreme sau mai târziu, în funcţie de programul turiştilor. Ne străduim să avem o masă colorată şi gustoasă, pregătită cu atenţie, servită fie direct pe terasa studioului Dvs, fie la piscină.

Oferim un loc de joacă exterior, adresat copiii cu vârsta până la 8 ani. Locul de joaca din dotare are urmatoarea componenţă: căsuţă de joacă pentru maxim 2 copii, 2 leagăne, tobogan cu căsuţă suspendată şi prismă de căţărare. Locul de joacă se poate folosi în intervalul 8.30-21.00.

Check in - 15:00 until 23:00
Check out - Until 10:30
La cerere, organizăm transferul de la / la Aeroportul Skiatos.

Disponibil gratuit

Avem o ofertă locală bogată de excursii cu barca pe partea continentală a peninsulei sau pe apropiatele insule Skiatos şi Skopelos, excursii la Meteora, Makrinitza, sau chiar la pescuit. Suntem aici pentru a vă consilia în petrecerea timpului liber.

Va rugăm să urmăriţi şi să daţi paginii noastre de Facebook pentru a vizualiza promoţiile disponibile şi codurile de reduceri.

Rezerva acum!