O gamă largă de facilităţi, doar pentru confortul tău!

Agrielia Seafront Studios Katigiorgis

Come as a Guest,
leave as a Friend!


O gamă largă de facilităţi, doar pentru confortul tău!

Agrielia este un proiect de suflet, care s-a nascut din dorinţa de a construi o casă în Grecia, care iniţial a fost gândita ca o casa de vacanţa a familiei, şi care, ulterior a fost pusa în circuitul turistic pentru a împartăşi şi altora frumuseţile acestor locuri. Locaţia este direct la mare, mai exact în Katigiorgis - Pelion, un sat pescaresc, unde te poţi bucura de o privelişte care îţi taie respiraţia, direct din dormitor.

Servicii complete

Rezervări online!


Puteţi să rezervaţi online studiourile dorite! Completaţi informaţiile formularului de rezervare şi vă vom trimite, în cel mai scurt timp, o ofertă personalizată.

Rezervă acum!

Promoţii


Este momentul perfect să vă bucurați de o vacanţă aşa cum vă doriţi. Periodic vă punem la dispoziţie pachete și oferte speciale.

Cu ce suntem diferiţi?


Construită în concordanţă cu arhitectura locală, Agrielia se află la doar 200 m de mers pe jos de plaja cu nisip fin din satul pescaresc Katigiorgis, unul dintre satele renumite din zona de litoral din sudul peninsulei Pelion, oferind unități de cazare cu vedere panoramică la apa turcoaz a Marii Egee şi la insula Skiatos sau la dealurile împădurite cu pini şi măslini. Află mai multe